Påsketræffet i Tønder: – Det blev en stor succes

For nogen er det en succes når de vinder de vigtige håndboldkampe. Som nu TM Tønder. For andre er det en succes at fange en stor laks. Som lystfiskerne gør lige nu i Vidåen ved Tønder. Når snakken falder på Påsketræffet er det bl.a antallet af motorcyklister, der er afgørende for en succes. I år var alle sejl sat. Tønder Handelsstandsforenings påskeudvalg med Lene Kongerslev Andresen fra Imerco Tønder ved rattet, havde fået eleverne fra Marieskolens SFO til at lave påskepynt til gågaden. Det flotteste påskepynt, der nogensinde har prydet gågaden. Blomster og chokolade til butikkerne til uddeling til kunderne. Tønders eget by-tog kørte også Påskelørdag. Til stor fornøjelse for de yngste.

Omkring 1.100 motorcyklister deltog i Påsketræffet i Tønder i år. Foto: Erik Egvad Petersen

1.100 motorcyklister – nogle måtte parkere på festivalpladsen

-Hej Erik! Vi lukkede godt 1000 cykler ind på Skibbro-området, og der holdt yderligere ca. 100 på dyrskuepladsen og nogle ved Jobcentret, så vi er da self godt tilfredse!
Sådan lød det fra Asger Møller, der er formand for Tønder Touring Club, der stod for selve afviklingen af motorcykeltræffet igen i år. Uden tvivl var det vejret, der var årsag til den store tilslutning til selve træffet. Solskinsvejr er noget motorcyklister kan li`.

Se videoklippet her fra Påsketræffet i Tønder i år. Optagelser: Erik Egvad Petersen/Fotoreporteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *