– Det var en forrygende julehandel

03-02-2020 – Tønder Handelsstandsforenings medlemmer har netop afholdt et evalueringsmøde omkring Julebyen Tønder og julehandlen 2019 mens den stadig var i god erindring. 

Deltagerne var stort set enige om, at julehandlen for næsten de flestes vedkommende havde været rigtig god, enkelte butikker havde endda sat nye omsætningsrekorder og mange af dem havde haft en større omsætning end året før. 
Ikke mindst var der blevet lagt mærke til de mange tyske kunder, der havde fundet frem til julehyggen i Tønder og dermed butikkerne. 

Åbningen af Julebyen Tønder og vækningen af julemanden, der er traditioner, der kunne fejre 27 års fødselsdag sidste år, var populære som nærmest aldrig før og trak rigtig mange mennesker til byen.

– Nu er der ingen grund til at hvile på laurbærrene, lyder det fra Anders Jacobsen, der er formand for Tønder Handelsstandsforening.

– På vore medlemmers vegne er det vigtigt, at vi både fastholder og udvikler den gode vind vi har med Julebyen Tønder, og fortsat udvikler den til det prægtige koncept, der startede for mere end 27 år siden takket være Erik Tygesen fra Det Gamle Apotek.

I samarbejde med medlemmerne er handelsstandsforeningen derfor gået i gang med at kigge på hvad det er kunderne efterspørger, og hvad der skal til for at Julebyen Tønder fortsat vil kunne være et trækplaster, der kan begejstre kunder fra nær og fjern. 

Åbningen af Julebyen Tønder 2019 var en fantastisk succes – rigtig mange mennesker tog del i åbningen og hyggede sig med julemænd, nisser, nissekoner og en prægtig pyntet by. Foto: Erik Petersen/Tønder Handelsstandsforening

Se mere om Tønder Handelsstandsforening, byen, udviklingen samt arrangementerne på www.tonderhandel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *