BID-møde: Der kommer endnu mere på aktivitetstavlen i Tønder 

Onsdag aften blev der afholdt BID-møde hos Sport24 på gågaden. BID-møderne er i gang  med Tønder Handelsstandsforening og Tønder Kommune som arrangører. I princippet går det ud på at få endnu mere liv i byen.


Der deltog knap 30 ved mødet og der blev lavet status på det hidtil opnåede, og der kom også nye forslag op. Der skal bl.a afholdes en festival for Det Sønderjyske Kagebord. Det er Tøndermarsk Initiativet, der bød ind med det projekt. Nærmere følger. Lokale fødevarer i lokale butikker var også et af de forslag, der bliver arbejdet videre med. Samtidig fortsættes og udvides projekterne med siddemuligheder på gågaden, henvisningsskilte fra parkeringspladserne samt de gule fodaftryk mange har lagt mærke til ved parkeringspladserne. Det skal gøre det nemmere for turister og andre at finde ind på gågaden.   

Tovholder på projektet er Mikkel Niess fra BID Danmark. Se mere på www.tonderhandel.dk om projektet BID Tønder Midtby. 

Påskefrokost i butikkerne Påskelørdag

Et af de helt aktuelle emner, der kom op under møder onsdag aften var påskefrokost i butikkerne. Påskelørdag den 11. april afholdes det traditionelle Påsketræf med op til 1.000 motorcyklister, der mødes og viser deres prægtige motorcykler frem på Skibbroen. I forbindelse med dette opfordres butikkerne på gågaden til at servere en enkelt godbid og lidt drikkevare til kunderne den dag. Det kan eks. være en sildemad, en frikadelle, eller et stykke kage.  

Næste møde afholdes mandag den 24. februar kl. 18.00 – 20.00 hos specialforretningen KongChristian. Her kan alle, der har en interesse i at være med til at skabe mere liv og gøre Tønder endnu mere attraktiv for alle, møde op. Det er naturligvis gratis at deltage. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *