Citychef for hele Tønder Kommune

Tønder Handelsstandsforening har ansat 55-årige Stephan Scheelke fra Løgumkloster som citychef i samarbejde med Tønder Kommune fra 1. marts 2020.

– Jeg er glad for at kunne melde ud, at vi netop har ansat Stephan Scheelke som citychef, fortæller Anders Jacobsen, der er formand for Tønder Handelsstandsforening.

Stillingen som citychef er kommet på plads gennem samarbejde med Tønder Kommune og dermed også centerbyerne i kommunen.

– Vi skal have endnu mere fart på, for at få gang i en positiv udvikling i detailhandlen i Tønder, og det er jeg sikker på, at vi får med en profil som Stephan Scheelke, der samtidig med sin store erfaring indenfor management, strategi og branchekendskab også kender hele området og egnen, lyder det fra Anders Jacobsen.

– Vi ser frem til et stærkt samarbejde med citychefen, hvor vi i fællesskab får udarbejdet en detailhandelsstrategi og får styrket vores lokale indsatsområder med udvikling af centerbyerne siger Amit Mozumdar, Detailforum i Tønder kommune.

– Det er et ønskejob, at være med til at få endnu gang i udviklingen af handelslivet i Tønder og centerbyerne i Tønder kommune, lyder det fra en begejstret Stephan Scheelke.

– Privat er jeg gift med Carina Scheelke og sammen har vi Alexander på 26 år samt Linnea på 23 år. Vi bor i Løgumkloster, hvor vi, Carina og jeg, har boet de seneste 3 år. Er vendt tilbage til kommunen efter 8 år i det midtjyske, da jeg har en stor forkærlighed for egnen, herunder naturen, kulturen og alle de andre rigdomme, som kendetegner området. Jeg har gennem mere end 20 år beskæftiget mig indenfor detailhandelen, både med udviklingsopgaver, strategiske indsatser, implementering og eksekvering. Jeg har blandt andet arbejdet som butikschef i Dansk Supermarked, som nonfoodchef i COOP og efterfølgende som salgschef ved Gillette, Procter & Gamble, Fuglsang Bryggeriet samt Carlsberg Danmark. Senest har jeg stiftet bekendtskab med den offentlige forvaltning og administration, som teamleder hos Landbrugsstyrelsen i Tønder.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *