SE VIDEO – Tønderløbet 2018 – meget mere end et motionsløb for de 439 deltagere

– Tønderløbet er meget mere end et motionsløb – her er der plads til alle – fra barnevogn til rollator. Og alle kan glæde sig over sammenholdet, motionen og oplevelsen af at løbe samme med mange andre. Det var formanden for Tønder Handelsstandsforening, Anders Jacobsen, der officielt startede løbet i dag.

Set gennem kameraet

Ved mange motionsløb er det tiderne, der tæller. Jo hurtigere deltagerne er, jo bedre. Sådan er det nu engang. Når man ser det meste af et arrangement eller en aktivitet gennem kameraet, ser man faktisk ikke hvad der foregår. Jo, man optager fotos og video.
Og så pludselig så lægger man mærke til glæden når far og søn, far og datter eller mor og søn eller mor og datter løber ind i målet. Som nu i dag. Glæden lyser ud af både de voksne og børnene. De har noget sammen nu. Meget mere end et motionsløb. Hos de voksne kunne man nærsten fornemme både stolthed og glæde. Ved børnene var det glæden. Medaljen, de alle modtog ved målet, kommer sikkert op at hænge i mere end 50 børneværelser. Glæden, sammenholdet og fællesskabet er stort. Tønders egen julemand løb sammen med dem. Tog i mod dem og de gav hinanden highfive på mållinjen. Det er stort. Det er meget stort.

Tak for en god oplevelse i dag.

Se videoklippet, der optaget ved startstedet midt på gågaden i Tønder.

Det var Tønder Løbeklub, der sammen med mange frivillige igen stod for arrangementet.


Næste gang der løbes i Tønder er søndag den 18. november når der afholdes Julemandsløbet Running Santas på Skibbroen i Tønder…

Tilmelding på www.sportstiming.dk

– Vi glæder os til at se jer i Tønder…

Følg med på www.tonderhandel.dk – se alt det der sker i Tønder på aktivitetskalenderen…..

– Der sker altid noget i Tønder…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *