Hos Tøjeksperten på gågaden i Tønder er webshoppen lige inden for døren

18-11-2019 – Efter en forsøgsperiode hos Tøjeksperten, i nogle af kædens butikker, har man i Tønder valgt, at opstille en skærm og dermed gøre det endnu nemmere for kunderne.

På touchskærmen kan ekspedienterne fremvise hele kædens sortiment på kædens webshop og derved sælge produkter i en farve, der måske ikke lige er på lager i den enkelte butik.

– Her kan man prøve bukserne eller skjorten på, og så har man størrelsen, og skal det være en speciel farve eller model, så kan vi omgående vise den til kunden, og den kan så sendes direkte hjem til kunden eller gøres klar til afhentning 1-2 dage senere i butikken, fortæller Ib Schrøder fra Tøjeksperten i Tønder.

– På den måde har kunden, og vi adgang til Tøjekspertens centrallager, og dermed forøges vareudvalget ganske betragteligt.

Hos Tøjeksperten arbejder man på at gøre det nemt for kunderne ved, at butikken på gågaden i Tønder, og andre steder, både er en fysisk butik i bybilledet, og et tæt samarbejde med onlinehandel. Omsætningen og arbejdspladserne forbliver i byen.

Det er faktisk også en vigtig del af tøjkøbet, at man har mulighed for både at prøve bukserne og skjorten og samtidig få rådgivning af en erfaren ekspedient. Det har man nu med sammenkoblingen af den fysiske butik og onlineskærmen lige indenfor døren.

Ingen tvivl om at de fysiske butikker er under pres, og den her kombination er en måde, at sikre overlevelsen både for butikken og gågadens handelsliv i det hele taget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *