– Vores kunder er de bedste i verden…

Kreditbanken Tønder, der er medlem af Tønder Handelsstandsforening, har i disse dage fejret deres 5 års fødselsdag på gågaden i Tønder.

– Vi har fået næsten tre nye kunder hver dag, vi har haft åbent, fortæller filialdirektør Dorthe Gerlach.

Fødselsdagen blev fejret med kagemand og kaffe til kunderne i Kreditbanken Tønder.

– Det er hele holdets fortjeneste, at det går os godt, fortsætter filialdirektør Dorthe Gerlach. Kreditbanken Tønder har otte medarbejdere, der tager sig af erhvervskunder, privatkunder og alt det, der hører med til at være et moderne pengeinstitut i dag.

– Vores kunder er de bedste i verden, og det er også en stærkt medvirkende faktor til, at det går os godt, lyder det fra Dorthe Gerlach. – En stor del af de mange nye kunder, vi har fået siden åbningen i 2013, er kommet til på anbefaling fra eksisterende kunder. Det er fantastisk, at kunderne er så glade for banken, og den kundeoplevelse vi giver , at de glad fortæller om dette til andre. Det er den gode historie, der går fra mund til mund, og vi er mere end taknemmelige for dette.

– Så vi vil fortsat gøre alt for at være banken, hvor man kommer ind og får et smil samt en god snak om sin økonomi. Det er der heldigvis fortsat mange, der gør. Særligt oplever vi i øjeblikket mange henvendelser omkring boligkøb. Og ja man kan fortsat låne til huskøb i de mindre landsbyer og ude på landet. Det afgørende herfor er, at huset er i god stand eller at man evner at bringe det i en god stand. Derudover skal man have en god økonomi og kunne opfylde lovens krav om en udbetaling på 5%.

– Vi tror i den grad på en fremtid i Tønder – både hvad angår byen og banken. Vi vil fremadrettet gøre, hvad vi kan for at være en katalysator for vækst, og dermed sætte vores præg på det der sker i Tønder og omegn. Lykkes vi med det, så har vi skabt fundamentet for også at være i Tønder om fem år. Vi har så måske et pladsproblem, men det vil vi tage som en positiv udfordring, slutter filialdirektør Dorthe Gerlach

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *