– Vi skal være der hvor kunderne er…

Et kig på nettet viser, at Expert/Punkt1, der ligger på Kongevej i Tønder er særdeles aktiv på det digitale område, og man kan samtidig også finde dem på ugeavisens trykte sider. – Og begge dele er vigtige. Sådan lyder det fra Jan Fejfer.

– Vi flyttede forretningen fra Vestergade til Kongevej for et par år siden for at få mere plads og dermed en større forretning, og den beslutning er vi rigtig glade for, lyder det fra indehaver Jan Fejfer, der siden 2002 er selvstændig med egen forretning. Lokalerne på Kongevej indeholder i dag af både en Expert-forretning og en Punkt1-forretning med i alt syv ansatte. – Vi har så yderligere en servicedel til både Expert og Punkt1 i form af montører, og det har vist sig at være en fantastisk god løsning.

– Vi er medlem af Tønder Handelsstandsforening fordi det er vigtigt for handelslivet, byen, og i det hele taget livet i byen, at have et fælles fodslag, og fordi det altid er godt, at være flere om at få budskabet ud og kunne agere i en forening. – Tønder er et godt sted at have forretning, og jeg ser en god udvikling i møde over de næste år.

– Vi skal både være på nettet og i de trykte medier

– Vi kan tydeligt se, at udviklingen går stærkt hen i den digitale verden, både hos os i butikken med varesortimentet, og når det gælder om at få budskabet, og dermed de gode tilbud ud til kunderne. De mange “nej-tak” til reklamer betyder, at halvdelen af budskabet i form af trykte reklamer ud til kunderne, ikke når frem.

– Det gør annoncen til gengæld i ugeavisen, fortæller Jan Fejfer. Expert/punkt1 er samtidig også på nettet med en webshop og på Facebook.

– Vi må nok erkende, at vi pt. skal være både i de trykte medier og på nettet, og fremtiden kommer efter min opfattelse til at være på nettet og kun der, lyder det fra Jan Fejfer.

– På lidt længere sigt arbejdes der med en lokal tilbuds-udgave, der er skræddersyet efter vore ønsker og tildannet efter de lokale forhold, både hvad angår annoncering, tilbud og udformning, slutter Jan Fejfer.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *