– Vi glæder os til Open By Night nu på fredag

Hos modeforretningen Zilo på gågaden i Tønder er de klar til en fredag med ekstra lang åbningstid, ekstra gode tilbud, ekstra tid til rådgivning af kunderne, og en hyggelig belysning.

– Selvfølgelig giver vi den en ekstra skalle når hele gågaden er fælles om Open By Night i morgen fredag fra kl. 10.00 – 22.00, fortæller indehaver Leif Skov.

– Vi er medlem af Tønder Handelsstandsforening for netop at være med i sådanne arrangementer, hvor vi er fælles om markedsføringen.

– Det gælder også julen, der jo her i Tønder starter allerede den 10. november. Julebyen og de mange andre arrangementer, der hvert år afholdes i Tønder får mange mennesker på gaden og det er godt for handelslivet.

– Udover det, så har vi hos Zilo også arrangementer om aftenen, hvor pigeklubber i ro og mag nyder, at der er tid til at opleve vore mange mode-brands, fortæller Gitte Skalborg.

– Og så har vi faktisk valgt at tage det bogstaveligt når der på fredag er åbent fra klokken ti til klokken ti. – Ti plus ti giver tyve – så vi giver 20% rabat på hele butikken ved Open By Night, lyder det fra Leif Skov.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *