Tønderdrengen Jacob Dinesen præsenterer ny CD på gågaden

Mandag den 19. november kl. 14.00 præsenterer Tønderdrengen sin nyeste CD i Tønder.
 
FOUND IT
 
Alle de store pladeforretninger som Fona, Stereo Studierne og TP er forlængst lukkede og slukkede.
 
Denne kendsgerning tvinger den 23 årige sanger/sangskriver JACOB DINESEN til at tænke anderledes, når man som han insisterer på at hans nye album skal være tilgængeligt på både CD og ikke mindst LP (vinyl) for flest muligt.
 
Derfor åbner han sin egen rullende “Jacob Dinesen-Musik-Butik”. Foreløbigt er det planlagt at besøge 3 byer. Butikken er indrettet som en næsten 40 kvm. stor back-stage-lounge. 
 
 
Den 19. november kl. 14.00 står Jacob Dinesen klar til at byde velkommen i butikken. Det sker når vognen tager opstilling i Kogade i Tønder.
 
Alle er velkomne til at komme indenfor. Dem der vælger at købe en CD eller en LP, får naturligvis, hvis de ønsker det, sit eksemplar personligt signeret af Jacob. Man kan lade sit navn og tlf nr. notere. Kl. 18 trækkes der lod om 25 billetter til en helt speciel intim-mini-koncert med Jacob Dinesen i vognen samme aften kl. 19:30 Alle får besked pr tlf. 
 
Jacob Dinesen siger selv om tiltaget: – Når man som jeg, har brugt mere end et år på at skrive og indspille sange til et nyt album, er det vigtigt sikre sig at publikum kan købe albummet.
– Jeg glæder mig også til at møde publikum og høre dem sætte ord på deres oplevelse af de nye sange.
– Jeg har for et par måneder siden sluppet albummet til pladepresserierne, og ventetiden på publikums reaktioner på de nye sange, føles uendelig lang.
 
 
– Vi glæder os til at se jer i Tønder – Danmarks Hyggeligste Handelsby 2018
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *