Tønder: Strik på Torvet lørdag den 1. juni

Lørdag den 1. juni er der strikkecafe og udstilling Lilletorv (v/Kagmanden udfor Torvet 5) alle interesserede er velkommen. Der er gratis adgang og åbent fra kl. 10.00 – 16.00. Har man lyst, tager man sit strikketøj med og strikker sammen med andre. Man kan strikke i det omfang og så længe man har tid og lyst.

  • Samtidig vises en udstilling, hvor man kan se de mange forskellige strikke-produkter som flittige strikkecafe-deltagere har kreeret i årets løb, lyder det fra Lotte Jacobsen, der er indehaver af Garn By Jacobsen i Tønder.
  • Grib strikketøjet og kom og deltag. eller kig ind til en snak om garn og strikketøj, og få ny inspiration, og se de mange flotte ting, der udstilles. Kig også ind ind i butikken til Garn By Jacobsen hvor der selvfølgelig er gode tilbud og åbent hele weekenden.

I Tilfælde af dårligt vejr rykker det hele ind hos Garn By Jacobsen.

Se mere om Garn By Jacobsen på hjemmesiden www.garnbyjacobsen.dk

Lotte Jacobsen fra Garn By Jacobsen i Tønder på Lilletorv v/Kagmanden. – Jeg glæder mig til at invitere til Strikkedag. Foto: Erik Petersen/Tønder Handelsstandsforening

Samtidig er der Kniplefestival i Tønder. Festivalen afholdes fra fredag den 31. maj hvor der også er OPEN BY NIGHT i Tønder, lørdag den 2. juni og søndag den 3. juni.

Garn By Jacobsen er medlem af Tønder Handelsstandsforening.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *