TØNDER: Smag en østers på gågaden blev en succes

Udgangspunktet for smagsprøven var Østersfestival 2019, der blev afholdt på Rømø med kokkedyst, vadehavsture ud efter østers og flere andre tiltag. 

Arrangementet på gågaden skulle ses som en “smagsprøve”. 

Fra kl. 11.00 serverede Steffen Snitgaard og medarbejdere fra den lokale Restaurant Ros smagsprøver på østers på gågaden. Vel at mærke tilberedte Vadehavsøsters. 

Der var ca. 200 smagsprøver. Og der blev serveret efter “først til mølle-princippet”.

Den officielle Østersfestival blev skudt ind den efterfølgende mandag på Enjoy Resorts Rømø på Restaurant Ø. Det var borgmester Henrik Frandsen, der åbnede festivalen.

Steffen Snitgaard og Marcel Rodriques fra restaurant Ros deltog i kokkedysten, der bestod af 30 kokke fra ind- og udland. Her fik Restaurant Ros en flot 3. plads.

Det var Steffen Snitgaard fra Restaurant Ros, der sammen med medarbejdere stod for serveringen af smagsprøverne på Vadehavsøsters. Foto: Erik Petersen/Tønder Handelsstandsforening.
Smagsprøverne var eftertragtede på gågaden i Tønder. Foto: Erik Petersen/Tønder Handelsstandsforening.
Vadehavsøsters kan frit samles i Vadehavet – eks. fra Rømø og andre steder. Naturvejlederne har østersture fast på programmet. Og man gør en god gerning ved at samle dem idet der er tale om en invasiv art. Foto: Erik Petersen/Tønder Handelsstandsforening.
Resturarant Ros – Steffen Snitgaard og Marcel Rodriques deltod også i kokkedysten under Østersfestivalen og vandt en flot 3. plads. Foto Erik Petersen/Tønder Handelsstandsforening.

Smagsprøven var arrangeret af Restaurant Ros, Tønder, Tønder Erhvervsråd samt Tønder Handelsstandsforening.

Næste gang der afholdes Østersfestival på Rømø er den 11. og 12. oktober 2020. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.