Tønder: Ny børnetøjsbutik starter på gågaden

– Jeg betragter det faktisk som mit nye drømmejob, lyder det fra en begejstret Charlotte Boldt fra Tønder. Charlotte åbner sin egen børnetøjsbutik på gågaden på adressen Vestergade 41. Butikken, der åbner i starten af maj måned i år vil bl.a føre tøj til børn fra 0-12 år. – Vi har bl.a  tøj fra name it, tøj, sengetøj og baby sneakers fra Hummel Kids og tøj fra Petit by Sofie Schnoor. – Jeg vil for en stor del lægge vægt på bæredygtighed og økologi, og samtidig vil vi også føre småt babyudstyr i forretningen.

Tønderpige

Charlotte Boldt er fra Tønder og har indtil sidste år arbejdet hos Ecco. – Jeg har bl.a været afdelingsleder, og har derigennem erfaring indenfor planlægning, projekter og budgetstyring, og det har givet mig ballast til at prøve kræfter med børnetøjsbutikken. Butikken får i øvrigt navnet KidzbyC.

Wagner bliver til een stor Tøjeksperten

I butikslokalet hvor den nye børnetøjsbutik flytter ind, er der lige nu en Tøjeksperten.

– Vi har i forvejen en Wagner-forretning på gågaden, og har besluttet, at vi sammenlægger Tøjeksperten og Wagner til een stor Tøjeksperten-forretning, lyder det fra indehaver Per Lundgaard.

– Personalet fra Wagner flytter med i Tøjeksperten, og det bliver de kendte ansigter Ib og Carsten, der vil tage sig af kunderne, der vil kunne opleve en endnu større Tøjeksperten med et endnu større udbud af modetøj, fortæller Per Lundgaard, der sammen med sin søster Pernille Lundgaard og Anders Christensen er fælles om projektet.

Ophørsudsalg hos Tøjeksperten og Wagner starter nu

– Vi starter faktisk med at holde ophørsudsalg hos Tøjeksperten og Wagner allerede nu for at kunne gøre butikkerne klar, lyder det fra Per Lundgaard. Der vil være rigtig gode tilbud, og det gælder faktisk om at vi får butikkerne tømt og gjort klar til de nye tiltag.  

Tøjeksperten og Wagner har åbent mandag-fredag fra kl. 10.00 – 17.30 og lørdag fra kl. 10.00 – 14.00.

Tøjeksperten og Wagner er medlem hos Tønder Handelsstandsforening.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *