TØNDER: Garn By Jacobsen flytter ud på gågaden 1. marts

Fra 1. marts kan man finde Garn By Jacobsen på adressen Storegade 2-4 i Tønder.

– Jeg glæder mig rigtig meget til både at få mere plads til mine varer, og samtidig at blive endnu mere synlig i bybilledet, lyder det fra Lotte Jacobsen, der er indehaver af Garn By Jacobsen.

Butikken deler indgang med Turistinformationen. Strik og garn er blevet populært som aldrig før.

– Jeg startede Garn By Jacobsen i 2016 og åbnede butikken i Tønder for 2 år siden. Strik er blevet meget mere end blot en hobby for de få, det har udviklet sig til at blive nærmest en livsstil i dag, lyder det fra Lotte Jacobsen.

Programmet hos Garn By Jacobsen rækker fra strikkegarn til helt specielle udgaver af strikkegarn, strikkepinde, opskrifter, og frem for alt, særdeles kompetent god dog rådgivning.

– Selvfølgelig har jeg åbnet butikken for at sælge garn og tilbehør, men det er lige så vigtigt for mig, at kunderne også kan komme til mig med deres spørgsmål og udfordringer.
– Så kommer de nemlig igen, lyder det fra Lotte Jacobsen.
– Mit program omfatter også strikke-events, og så snart vi igen kommer på den anden side af Corona-udfordringen er det igen en aktiv del af udbuddet.
– Her og nu kan kunderne fortsat bestille og afhente garn og tilbehør hos mig på adressen Torvet 5, fortæller Lotte Jacobsen.

Garn By Jacobsen er medlem af Tønder Handelsstandsforening.

Se mere om Garn By Jacobsen:

www.garnbyjacobsen.dk
www.facebook.com/garnbyjacobsen
www.instagram.com/garnbyjacobsen

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail