TØNDER: Butikkerne er åbnet

Det var en glad borgmester Henrik Frandsen, der mandag middag kunne erklære gågaden i Tønder for åben igen.

– Endelig kan vi se frem til ety gensyn med vores livlige bymidte, vores spændende forretninger og ikke mindst hinanden.

– Vi kan se at dagene bliver længere og mørket viger for lyset, og vi kan se de første spæde forårstegn ude i naturen og nu kan vi også glæde os over at der atter kommer lys i byens butikker. Det har været en hård omgang for alle jer, der er selvstændige med egen forretning, det tror jeg ikke der er nogen der er i tvivl om. Men jer er sikker på, at jeg taler på alles vegne, når jeg siger, at i har været savnet – meget savnet.

Nu bliver det vores opgave som kunder og medborgere at støtte op om jer, så i kan rejse jer igen og få en hverdag og jeres forretninger og og køre. – Jeg kan i hvert fald garantere, at jeg vil gøre alt hver jeg kan for at handle lokalt, og jeg håber at der vil være rigtig mange, der vil gøre det samme.

Byen butikker har åbent mandag – fredag 10.00 – 17.30 og lørdag 10.00 – 14.00.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *