Skibbro Kiosken på nye hænder fra 1. januar

– Du må gerne skrive at nu skal Mette og jeg slappe af et års tid, lyder det fra Henrik Michelsen, der sammen med sin kone har besluttet at stoppe med forpagtningen af Skibbro Kiosken i Tønder.
Kiosken, der er et stykke Tønderhistorie, har været forpagtet af familien siden 1965, og er både populær og kendt i bybilledet.

– Det var min bedstefar, der startede med at forpagte den i 1965, og forpagtningen fortsatte med mine forældre, og blev senere overtaget af mig og Henrik, fortæller Mette Michelsen.

Det er Asger Nielsen, der overtager forpagtningen af Skibbro Kiosken fra 1. januar. Her på billedet flankeret af Henrik og Mette Michelsen. Foto: Tønder Handelsstandsforening/Erik Petersen

– Der skal fra Mette og mig lyde en stor tak til vore kunder, og vi glæder os over at Asger nu tager over og fortsætter med Skibbro Kiosken, slutter Mette og Henrik Michelsen.

Kendt ansigt overtager

– Jeg er oprindelig uddannet møbelsnedker, og er indehaver af Tønder Sko, og nu glæder jeg mig til at prøve kræfter med Skibbro Kiosken, lyder det fra Asger Nielsen. Asger overtager forpagtningen fra 1. januar 2020.

– Jeg fortsætter naturligvis med Tønder Sko sammen med min medarbejder Birgitte Friis. Asger Nielsen er under uddannelse i denne tid hos Mette og Henrik Michelsen.

– Jeg glæder mig til at komme i gang med Skibbro Kiosken, og vil hjælpe til når der er travlt. Asger Nielsen søger en fuldtidsmedarbejder, en halvtidsmedarbejder og en ungarbejder til kiosken. Man kan henvende sig via mail til info@tondersko.dk.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *