SE VIDEO – TØNDER: Uddannelsesmessen

Hvad kan jeg blive i Tønder?

Uddannelsesmessen i Tønder er stedet hvor skoleeleverne fra hele Tønder Kommune kan få et kig på nogle af de mange muligheder, der er i Tønder Kommune for at få sig en uddannelse. Elisabeth Ibing Hansen fra EUC Syd lagde ikke skjul over sin glæde for at have fået elektriker-uddannelsen til Tønder. Derudover så var EUC Syd repræsenteret med bagerafdelingen, struktør/maler, elektriker/smed samt tømrer/snedker

Fra Tønder Håndværkerforening var både murer og tømrer mødt op for at informere de unge.

– Det er jo en første kontakt med de unge, og det er vigtigt for alle vores håndværksfag, fortalte Kurt Bucka fra Tønder Håndværkerforening.

– Vi laver faktisk mange spændende projekter hvor det også gælder historiske bygninger, fortalte murermester Renè Weiland, der også på vegne af Tønder Håndværkerforening deltog i uddannelsesmessen.  

Fakta:

1.071 besøgte Uddannelsesmessen, der blev afholdt i Tønder Sports- & Fritidscenter. Messen er arrangeret af UU Tønder – Ungdommens Uddannelsesvejledning. 

Kreditbanken, Okholm Lighting, Davidsens Tømmerhandel, Kjægaard Landbrugsskole, Handelsskolen, gymnasiet, VUC, Kohberg, Politiet, Forsvaret, Tønder Håndværkerforening, Ecco, Hartmann, Hydro/Sapa, Benteler, Branderup Mejeri, Tønder Sportscollege, Tønder Kommune og andre viste uddannelsesmulighederne frem. Omkring 38 stande med information til de unge.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *