SE VIDEO/FOTOS – Julebyen Tønder: – Vi kommer fra Grindsted…

Julebyen Tønder bliver besøgt af rigtig mange juleglade mennesker. Et godt eksempel herpå fik man søndag eftermiddag. I Det Gamle Apotek var der besøg af Brændevinsambassadøren og det fik rigtig mange til at kigge indenfor og smage på de liflige dråber. På Torvet vankede der brændte mandler, friskbagte vafler, varm gløgg, kaffe og kakao….

Lokale kokke bød på smagsprøver

– Vi byder på smagsprøver med specialfremstillede pølser, lækkert grillstegt dådyr, det er er vores bud på lækkerier på grill til enten en julefrokost eller utraditionel juleaftensmad. Det var kokkene fra Restaurant Ros og Hotel Tønderhus, der havde gjort grillene klare på gågaden.
– Vi kommer fra Grindsted, og bruger hele dagen på julebyen, og det er rigtig godt, og maden her smager fantastisk, lød det fra en af dem, de prøvesmagte maden.

Vandt bygavekort på 1.000 kr. 

I forbindelse med smagsprøverne var der mulighed for at deltage i en lodtrækning ved at svare på hvornår Juleaftensdag falder i år. Vinderne er blevet udtrukket og har fået direkte besked. Den ene af de heldige vindere kom i øvrigt fra Fredericia.

Vind bygavekort til en værdi af 10.000 kr. 

Og det fortsætter naturligvis i Julebyen Tønder – lørdag den 8. december er der gratis kagebord. Her er det eleverne fra EUC Syd Levnedsmiddel i Tønder, der kommer med deres bud på lækre kager til jul.
Samme dag er der også pyntning af juletræet i Kogade ved Klosterbageren. Her kan alle være med til at pynte juletræet – den bedste gang julepynt honoreres med en lækker kagemand.

Husk også den store konkurrence om bygavekort til en værdi af 10.000 kr. – køb dine julegaver i Tønder og skriv dit navn og mobilnummer på kvitteringen og læg den i lodtrækningskassen, der står på Turistkontoret ved Torvet. Kvitteringen skal senest lægges i kassen lørdag den 15. december kl. 14.00. Vinderen udtrækkes samme dag kl. 15.00 på Torvet.

Butikkerne har åbent hele ugen igennem

Butikkerne i Tønder har åbent alle ugens 7 dage til og med den 23. december. Lørdag er der åbent fra kl. 10.00 – 16.00 og søndag fra kl. 11.00 – 16.00.
Julehytterne på Torvet har åbent hverdage fra kl. 12.00 – 17.00 – Lørdage fra kl. 10.00 – 17.00 og søndage fra kl. 11.00 – 17.00.

Julemanden og juletoget har fuld fart på

Tønders egen julemand træffes i gågaden hver dag fra kl. ca. 15.30. Han flyver torsdag og fredag kl. 15.30 – lørdag flyver han kl. 14.00 og 16.00 – søndag flyver han kl. 14.00 og 16.00. Det sker på taget af Turistkontoret ved Torvet.
Juletoget kører gennem gågaden lørdag fra kl. ca. 10.30 og søndag fra kl. ca. 11.00.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *