SE VIDEO – Julebanko i Tønderhallerne

15-11-2019  – Det er bare så fantastisk med de mange mennesker, lyder det fra både Pernille fra Pernilles Blomster på gågaden i Tønder og Torben Jessen fra Victoria, der sammen med en masse frivillige stod bag aftenens Julebanko i Tønderhallerne. Ikke mindre end 628 deltagere blev der talt. 

Og der var et rigtig stort rykind af bankoglade gæster fra dørene blev åbnet kl. 16.30.

Traditionen med et julebanko, hvor overskuddet går til udviklingen af Julebyen Tønder, startede for et par år siden og arrangementet har ganske enkelt fastholdt sin popularitet årene igennem.

For de fleste er det ikke udelukkende det, at de kan vinde gode gevinster, men også fællesskabet ved bankospillet. Her er man sammen om at vinde og alle sidder og lurer på tallene.

Julebanko er helt uden tvivl, et af højdepunkterne ved Julebyen Tønders mange arrangementer.

Og det fortsætter i dag – butikkerne åbner kl. 10.00, julehytterne åbner kl. 11.00 og Tønders julemand er flyvende kl. 15.30 over Turistkontorets tag ved Torvet. Og på søndag den 17. november er der Running Santas – Julemandsløb i Tønder. 

Det er i Tønder julen begynder.

Det er Tønder Handelsstandsforening samt medlemmer, der står bag arrangementerne.

Tønder er Danmarks Hyggeligste Handelsby – se mere om Julebyen Tønder, handelslivet, udviklingen og de mange arrangementer på www.tonderhandel.dk

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *