Overtager Hobby Sy & Strik i Tønder: – Det er en drøm, der er gået i opfyldelse

Fra 1. maj hedder den nye ejer af forretningen, der ligger i gågaden på adressen Vestergade 43, Helle Bonde-Petersen.

Forretningen, der hidtil har heddet Hobby Sy & Strik, skifter samtidig navn til Yarn Every Wear.

Vild med Tønder og vild med strikkegarn

– Jeg er har været lærer i mange år og har tidligere været leder af Grundskolen i Tønder, og da jeg samtidig også selv handler i byen, er jeg kendt med den hyggelige gågade, og ved, at den trækker mange indkøbslystne og mange turister til, lyder det fra Helle Bonde- Petersen. 

Det er en drøm, der længe har været der, og da muligheden for nu at overtage Hobby Sy & Strik fra Kirsten Andersen var til stede, slog Helle Bonde-Petersen til.

– Jeg er selv vild med at strikke og med den store interesse, der er for at strikke i denne tid, er jeg glad for at kunne sætte mit eget skib i vandet, fortæller Helle Bonde Petersen.  Ud over at føre det videre, som Kirsten har startet, vil jeg sætte mit eget præg på butikken med bl.a. en niche omkring bæredygtighed.

Kirsten Andersen har haft Hobby Sy & Strik siden 2004, dog til at starte med på adressen Vestergade 45, og i 2010 flyttede butikken hen på den nuværende adresse, der er Vestergade 43.

– Jeg er glad for at butikken kommer til at leve videre, selvom det er med et andet navn, lyder det fra Kirsten Andersen, der afslutter den 23. april.

– Gavekort og tilgodebeviser skal indløses senest den 22. april. 

– Og jeg vil gerne slutte af med en stor tak til mine trofaste kunder, og jeg håber at i vil støtte op om den nye butik, fortæller Kirsten Andersen. 

Helle Bonde-Petersen overtager butikken fra 1. maj og åbner i starten af maj måned. Åbningsdag og åbningstilbud vil blive annonceret.

Tønder har således fortsat to specialforretninger inden for strik og garn. Og i år afholdes arrangementet “Masker i Marsken” for første gang i Tønder Kommune – se mere på www.maskerimarsken.dk

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail