Onsdagsloppemarked i Tønder: En forrygende start og en succes selv på en Grundlovsdag

06-06-2019 – Egentlig skulle vi slet ikke have startet på Grundlovsdagen, men kalenderen var ikke lige ved hånden da beslutningen blev truffet, lød det fra en glad Asger Nielsen fra Tønder Sko. Asger Nielsen er ophavsmand og tovholder ved Tønder Handelsstandsforenings nyeste tiltage i form af et loppemarked om onsdagen.

– Og på trods af, at vi egentlig havde valgt den forkerte dag til starten, så blev det en succes. – Stadeholderne var rigtig godt tilfredse, og der var stor købelyst blandt publikum, fortæller Asger Nielsen.

Grundlovsdag den 5. juni startede det første Onsdagsloppemarked. Det blev en succes med et købelystent publikum. I juni, juli og august måned er der Onsdagsloppemarkeder fra kl. 13.00 – 17.00 i Tønder på Lilletorv v/Kagmanden. Foto: Erik Petersen/Tønder Handelsstandsforening

Hver onsdag i juni, juli og august måned

– Vi havde et ekstra trækplaster ved det første onsdagsloppemarked i form af folketingskandidaten Hans Chr. Schmidt (V), der også tog en stand og fik en snak om politik med alle dem, der var på Torvet i går, fortalte Asger Nielsen.
Hensigten med Onsdagsloppemarkedet er, at skabe lidt liv for turisterne og andre, der besøger Tønder.

Hver onsdag fra kl. 13.00 – 17.00 er der Onsdagsloppemarked i Tønder i juni, juli og august måned.

– Har du lyst til at deltage for at tømme garagen, eller børnene måske skal tjene lidt ekstra penge til sommerferien og får ryddet børneværelset for spil, dukker, biler og andet legetøj, som kontakt Asger Nielsen på tlf. 7472 4893 eller mail til info@tonderhandel.dk.

En stand koster 100 kr. for én gang, og der er stor rabat hvis man vælger alle 12 onsdage, lyder det fra Asger Nielsen.

Tønder er Danmarks Hyggeligste Handelsby.

Se mere om byen, aktiviteterne og handelslivet på Tønder Handelsstandsforenings hjemmeside www.tonderhandel.dk

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *