Nyt medlem af Tønder Handelsstandsforening: – Vi vil gerne være en del af fællesskabet

Dansk Outlet Tønder flyttede ind i Prinsessecentret i november måned 2018. De overtog de tidligere lokaler fra Jem & Fix efter en større restaurering.

– Vi har 2.000 m2 salgsareal og omkring 45.000 forskellige varenumre, fortæller salgsassistent Isabel Jakobsen. Dansk Outlet Tønder er den 24. butik inden for kæden. Butiksbetyrer Christina Strandby er på messe for at se på ny mode.

– Modtagelsen her i Tønder har været helt fantastisk, og vores beliggenhed her er rigtig god med masser af parkeringspladser og så trækker de andre butikker også kunder til og omvendt. – Jeg har været med fra starten og vi har fået rigtig mange kunder fra Tønder og omegn og også fra Tyskland, fortæller Isabel Jakobsen. Tyskerne kommer mest i weekenderne.

– Vi vil gerne være en del af fællesskabet, og derfor har vi meldt os ind i Tønder Handelsstandsforening, lyder det fra Isabel Jakobsen.

Samtidig med indmeldelsen i handelsstandsforeningen er Dansk Outlet Tønder også tilmeldt Tønder Bygavekort-ordningen, og kan således modtage gavekortene.


Salgsassistenterne Isabel Jakobsen og Rene Marcussen er glade for at have en travl arbejdsdag hos Dansk Outlet Tønder. De styrer 2.000 m2 og 45.000 varenumre. Foto: Erik Petersen/Tønder Handelsstandsforening.  
  • Dansk Outlet Tønder har åbent mandag-torsdag fra kl. 10.00 – 17.30 – fredag fra kl. 10.00 – 18.00 samt lørdag og søndag fra kl. 10.00 – 15.00.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *