NYT I TØNDER: Onsdagsloppemarked

Loppemarkedet foregår hver onsdag i juni, juli og august måned, fortæller Asger Nielsen fra Tønder Sko. Asger er både ophavsmanden til Onsdagsloppemarkederne og tovholder på Tønder Handelsstandsforenings nyeste tiltag. – Det afholdes hver onsdag fra kl. 13.00, og vi starter op på Grundlovsdag den 5. juni, fortæller Asger Nielsen. Det skal på ingen måde erstatte vores populære gågademarked, der afholdes i sommerferien. Onsdagsloppemarkeder afholdes i Tønder på Lilletorv v/Kagmanden for at sætte endnu mere gang i gågaden midt på ugen.

Har man lyst til at være med, så kontakt Asger Nielsen på tlf. 7472 4893 – eller send en mail til info@tonderhandel.dk.

Takstblad og retningslinjer for Kræmmermarked 2019 i Tønder

Åbningstid:

Kræmmermarkedet 2019 i Tønder afholdes onsdag kl. 13.00 – 17.00 hver onsdag i juni, juli og august måned på P-pladsen på torvet i Tønder , og for alle typer pladser gælder, at man hele sæsonen kan møde fra kl. 11.00.

Faste pladser (alle markedsdage)

Man kan tegne sig for en fast plads hele sæsonen – se nærmere under afsnittet ”Takster”.

Man har sin plads indtil kl. 12.00 – ellers kan den udlejes til andre. Faste pladser er primært de
 opmærkede parkeringsbåse, men kan også være én de midlertidigt opmærkede båse på området (disse pladser er uden bil og trailer). En fast plads i parkeringsbåse
kan maks. udgøre 3 sammenhængende parkeringsbåse.

Løse pladser (varierende markedsdage)

En ”løs plads” er en ikke udlejet fast plads – samt en fast plads, der ikke er besat kl. 12.00 – vil blive anvendt til ”løse pladser”. Dvs. en ”løs plads” kan være en plads i en parkeringsbås eller en plads i én af de midlertidigt pladser på P-pladsen (uden plads til bil og trailer)

Kan man have bil og trailer på sin plads?

Generelt kan man på en plads i en parkeringsbås kun have bil eller trailer med. Takster 1 plads ca. 2,5 x 5m (1 parkeringsbås)

  • 1 plads hele sæsonen (fast plads) 500 kr.
  • 1 hjørneplads hele sæsonen (fast plads) 750 kr.
  • 2 pladser hele sæsonen (fast plads) 1.000 kr.
  • 3 pladser hele sæsonen (fast plads) 1.600 kr.
  • 1 ”løs” plads 100 kr

.

Generelt

Det forventes, at alle kræmmere bliver på pladsen til ”lukketid”. Skal man undtagelsesvis køre før tiden, meddeles dette til ”Asger Nielsen”, og man kan ikke være sikker på samme plads næste gang.

Kontakt

Kræmmermarkedet kontaktes på tlf. 74724893 (åben alle hverdage i tidsrummet kl. 10.00 – 17.00) eller mail info@tondersko.dk

Hver onsdag fra kl. 13.00 i juni, juli og august måned afholdes der loppemarked på Lilletorv v/Kagmanden i Tønder. Har du lyst til at deltage så kontakt Asger Nielsen på tlf. 7472 4803 – info@tonderhandel.dk. Det starter op Grundlovsdag den 5. juni.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *