Ny hos Hoofers på gågaden

09-09-2019 – TØNDER: – Jeg har altid interesseret mig for mode og har både arbejdet med modetøj og smykker, lyder det fra Gitte Bendixen, der netop er startet hos skouniverset Hoofers. Hun er udlært indenfor branchen i en af modebutikkerne på gågaden, og har stor erfaring indenfor modeverdenen. Og det er en erfaren medarbejder, der også selv er vild med sko, der nu er en del af Hoofers. – Jeg har tidligere arbejdet med sko, og glæder mig til at være med til at give kunderne en rigtig god sko-oplevelse når de kigger ind i butikken, fortæller Gitte Bendixen. 

Gitte Bendixen, der netop er startet hos skouniverset Hoofers. Hun er udlært indenfor branchen i en af modebutikkerne på gågaden, og har stor erfaring indenfor modeverdenen. Foto: Erik Petersen/Tønder Handelsstandsforening

Hoofers i Tønder er en af de forretninger, der både har en webshop (www.hoofers.dk) og en fysisk butik, der ligger på adressen Vestergade 7 i Tønder. Sko til damer, herre og børn samt accessories. Skouniverset Hoofers finder man i øvrigt også i Berlin. 

Hoofers er medlem af Tønder Handelsstandsforening. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail