Matas Tønder: Laura inviterer på fagprøve i butikken og LIVE på Facebook

Det er 19-årige Laura Knudsen, der er i gang med sin fagprøve i denne uge hos Matas i Tønder. Fagprøven er delt op i to dele – een del i selve forretningen på gågaden, og een del på Facebook.

– Med udgangspunkt i Corona-sikkerhed har vi valgt at afholde en del af fagprøven på Facebook onsdag aften den 5. maj fra kl. 19.00, lyder det fra en glad Laura Knudsen. Laura kommer fra Toftlund og i fritiden går og løber hun, afhængig af vejret. Laura har valgt at afholde sin fagprøve i hudplejeserien fra RAZspa, der producerer danske, naturlige og økologiske hudplejeprodukter med de lækreste konsistenser, himmelske, diskrete dufte, og alle med imponerende virkning.

– Det er en hudplejeserie, der er rigtig god hvad angår uren hud, acne, og i det hele taget det, der kaldes problemhud, lyder det fra Laura.Facebook er en del af fagprøvenFagprøven er startet når disse linjer læses, og den varer hele ugen igennem i forretningen.

Til og med lørdag den 8. maj. Her vil Laura Knudsen rådgive specielt om produkterne fra Razspa.

– Og jeg vil gerne også invitere alle med på Facebook onsdag aften den 5. maj fra kl. 19.00, fortæller Laura. Det er gratis for alle.

– Og har man lyst til at at prøve hudplejeserien fra Razspa, så har vi goodiebags til kr. 50,- i forretningen – så kan man teste serien og får information om brugen direkte på Facebook onsdag aften.

– Og hele ugen igennem er jeg klar med råd og informationer om hudplejeserien, og man kan også købe sig en goodiebag selvom man ikke lige har tid til at følge med på Facebook onsdag aften.

Når hun er udlært den 31. juli kan hun kalde sig materialist.

Matas i Tønder på gågaden er medlem af Tønder Handelsstandsforening.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail