– Masser af feriefolk på gågaden og på Torvet i Tønder

– Vi er rigtig glade for denne sommer, der kom lige så uventet for os, som for alle andre, lyder det fra Carl Jørgensen fra Kloster Cafeen mandag formiddag. – Ikke mindst er Sommermusik på Torvet i Tønder blevet taget rigtig godt imod, fortsætter Carl Jørgensen.
Et kig på gågaden og Torvet lørdag tæt ved middagstid bekræfter udtalelsen eftertrykkeligt.

Lørdag spillede de kendte 6 feet og selvom der var et par minutters teknisk Black out i varmen, leverede de varen og det samlede en masse mennesker på Torvet. Også langs med gågaden var der liv i gaden og turister og andre nød maden og drikkevarerne hos Cafe Kridt, Guldbageren og andre.
Hele byen er blevet et trækplaster denne sommer. Også feriehusudlejere melder om gode tider.

Sommermusik på Torvet i Tønder fortsætter
Lørdag den 4. august fortsætter Sommermusik på Tønder – det sker i forbindelse med GakGak-arrangementet. Den lørdag kan man opleve Southern Sound og Night Buzz.
Sommermusik på Torvet er gratis og er en kærkommen tradition, der gælder hver lørdag i juli måned og i år altså også den 4. august.
Og der lurer mere gratis musik på Torvet i år. Søndag den 19. august starter 4+ dagene (Tønder Festival) i Tønder med et stort musikarrangement med Thomas Büttenschön, Ane Høgsberg og Lars Lilholt.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *