Kulinariske lækkerier fredag, lørdag og søndag i Tønder

13-06-2019 – TØNDER: Local Food Days starter nu på fredag den 14. juni på Skibbroen.

Og det er et forrygende program, der igen er sat i gang. Local Food Days varer fredag, lørdag og søndag og er igen med lokale deltagere.

Billedet her er fra sidste års arrangement. I år starter Local Foods Day i morgen fredag den 14. juni kl 16.00 på Skibbroen. Foto: Erik Petersen

Starten går fredag eftermiddag kl. 16.00 på Skibbroen i Tønder. Og det fortsætter både lørdag kl. 12.00 – 20.00 og søndag kl. 11.00 – 15.00. Der er bl.a konkurrencer blandt kokke og lokale skoler.

Local Cooking Sønderjylland
Lørdag den 15. juni er der sønderjysk finale i Local Cooking 2019. Finalen finder sted på Skibbroen i Tønder. Kokkene går i gang senest kl 13.00 og kl. 15.00 vil der blive udråbt en vinder. Fra kl. 14.10 præsenterer kokkene deres ret for dommerne og publikum. Retten skal naturligvis afspejle, at vi er i Sønderjylland og retten skal have en god historie.

Her kan du se et videoclip fra sidste års Food Days i Tønder:

Søndag d. 16. juni kl 12.00 løber konkurrencen om at blive Skolemester 2019 af stabelen og de modige deltagere er elever fra Jejsing Friskole & Marieskolen, Tønder.
– Kom op hep dit favorithold til sejr – måske du er forælder til en af eleverne, lærer, gammel elev eller går på skolen, og vil være med til at skabe en super fed stemning og give en velfortjent klapsalve til deltagerne fra din skole.

Oven i hatten kunne du jo glæde dig selv, familien eller vennerne med en nem og lækker frokost eller aftensmad.

Tønder er Danmarks Hyggeligste Handelsby.

Se mere om Tønder og alle de arrangementer der finder sted på Tønder Handelsstandsforenings hjemmeside www.tonderhandel.dk

Der sker en masse i Tønder.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *