Julebyen Tønder: – Vi kommer igen

Selvfølgelig kan man ikke altid gøre alle tilfredse. Lige så lidt som en skarpskytte altid rammer plet. Men det er godt at vide hvorfor det gik godt. Sådan er det også med Julebyen Tønder. Julen 2018 var ingen undtagelse i Tønder. Igen kom der rigtig mange mennesker til byen, der for nylig vandt titlen som Danmarks Hyggeligste Handelsby 2018-2020.

Venner og bekendte anbefalede Tønder som en juleoplevelse

Bodil og Palle Dyhr besøgte Julebyen Tønder.

– Venner og bekendte havde anbefalet Tønder til os, fortalte Palle Dyhr forleden under et nyt besøg i Tønder.

– Tønder oser af julehygge, og det er lige os, lød det forleden fra Bodil og Palle Dyhr, der havde besøgt Julebyen Tønder for første gang. Og de kommer igen. Foto: Erik Petersen/Tønder Handelsstandsforening.

– Vi bor selv i Fredericia og havde ikke været i Tønder før. Og så fandt besøget sted på en af de dage, hvor det regnede. – Men det gjorde faktisk ikke noget, fortalte Bodil Dyhr. – Vi fik kigget Det Gamle Apotek grundigt igennem, og må bare sige, at det er en kanon-butik, der er noget så hyggelig.
– Vi var en smule overraskede over det store antal af butikker i gågaden i Tønder, lyder det fra Palle Dyhr. Det er vi ikke vant til, men egentlig er det ikke antallet af indkøbsmuligheder, der lokker, det er mere selve hyggen. Det pyntede torv, juletræer overalt, belysningen og det, at hele byen, hele gågaden, er indstillet på jul.

– Vi kommer igen.

Om Julebyen Tønder:

Julebyen Tønder, der starter hvert år i begyndelsen af november og varer til og med den 23. december, er et af de mange arrangementer, der afholdes af byens butikker igennem medlemskabet af Tønder Handelsstandsforening. Julebyen Tønder er kendt henover landegrænsen. I 2019 afholdes arrangementet for 27. gang. Starten går lørdag den 9. november med det store julemandsoptog.

Man kan se hvad der sker i Tønder på Tønder Handelsstandsforenings hjemmeside – www.tonderhandel.dk – klik ind på aktivitetskalenderen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *