Julebyen Tønder: Politiets terrorsikring vurderer: De mange besøgende i Tønder skal sikres

Torsdag morgen blev der placeret tonstunge betonsikringssten ved tre af de adgangsveje, der fører til Torvet i Tønder. de er placeret, så de sikrer mod et evt. angreb fra lastbiler eller varevogne. Det er sket på foranledning af politiets terrorsikrings-afdeling, der ligger i Sønderborg.

– Det er Rigspolitiet, der har anmodet os om at lave en konkret vurdering af de mest besøgte julemarkeder i det syd- og sønderjyske område, fortæller Thomas Madseen fra politiets terrorsikrings-afdeling.

– Vi har så vurderet af de mange besøgende i Tønder skal sikres, og derfor er der her til formiddag, i øvrigt i samarbejde med Tønder Kommune, blevet opstillet betonklodser i bl.a Søndergade, lyder det fra Thomas Madsen.

– Det er blevet udført for at sikre de mange besøgende og dermed borgerne.

 

Tilfreds formand for Tønder Handelsstandsforening

– Det kan vi som handelsstandsforening på vegne af medlemmerne og de mange besøgende i Julebyen Tønder kun være tilfredse med og glade for, fortæller Anders Jacobsen, der er formand for Tønder Handelsstandsforening.

NB!
For en god ordens skyld skal det lige bemærkes, at tilgængeligheden på gågaden og Torvet i Tønder fortsat er den samme: Masser af plads – selv barnevogne med firlinger glæder vi os over i Tønder. Samtidig så er en af sikringsklodsernes funktioner, at sende et klart signal, så derfor vil de ikke blive beklædt på nogen måde.   

Julebyen Tønder og samtlige forretninger på gågaden har åbent hver eneste dag, også lørdage og søndage, helt frem til og med den 23. december – se programmet på www.tonderhandel.dk

Tønder er udnævnt til Danmarks Hyggeligste Handelsby 2018.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *