Julebyen Tønder: – Kagerne gik som varmt brød…

Det var eleverne fra EUC Syd Levnedsmiddel Tønder – Grundforløbet i bager/konditoruddannelsen, der sammen med deres lærer, Johan Kulmbach, stod for kagebordet. Det særdeles populære kagebord. Det er nemlig ikke første gang det blev afholdt. Og der var faktisk ikke mindre end 35 forskellige slags kager og blødt brød at vælge imellem denne gang. Lige fra brunkager, vaniljekranse til smørsmurt kløben og boller med smør på. 

900 kageelskere besøgte kagebordet 

– Vi plejer at tælle antallet af besøgende gennem antallet af kagetallerkner, fortæller faglærer Johan Kulmbach. Der var ikke mindre end 900 tallerkner i brug, og så er der jo altid nogen, der smager på kagerne uden at bruge en tallerken, og vi er rigtig glade for det store antal.

– Kagebordet i Julebyen Tønder giver også eleverne rigtig gode muligheder for at få en snak med “kunderne”. Og mange gange skal de også fortælle om opskrifterne.

Kagebordet, der er gratis, er en del af arrangementerne i Julebyen Tønder.   

Kagebordet i Østergade var særdeles velbesøgt forleden. Ikke mindre end 900 kagetallerkner blev der brugt. Det var eleverne fra EUC Syd Levnedsmiddel i Tønder, der stod for arrangementet. Foto: Erik Petersen.
Kagebordet er en del af arrangementerne ved Julebyen Tønder og det er absolut populært blandt de mange besøgende i den julepyntede by. Foto: Erik Petersen
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *