Julebyen Tønder: Black Friday, julemandsgaranti og snegaranti.

29-11-2019 – Butikkerne åbner til Black Friday i dag kl. 10.00 – en af undtagelserne er Sport24, der allerede åbner kl. 08.00 og har åbent til kl. 23.00. De andre butikker åbner kl. 10.00 og har åbent til kl. 22.00. Der er masser af gode tilbud og dermed gode muligheder for at købe julegaver til små penge.

Og så er man med til at støtte det lokale, de lokale forretninger og dermed arbejdspladserne i byen, når man handler lokalt på Black Friday.

Julehytterne åbner kl. 11.00 i dag. Karousellen kører, der dufter af brændte mandler, friskbagte vafler, gløgg, æbleskiver og varm kakao.

Mød Tønders egen julemand på gågaden i dag fredag den 29. november – han er på gågaden fra ca. Kl. 15.00 – 17.30 – både mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag….og selvfølgelig også i weekenderne.

Og så flyver julemanden også i dag – det sker kl. 15.30 – henover taget på Turistkontoret/Glaskunsten. Og der hvor julemanden flyver, sner det.

Oplev også den flotte julebelysning når det begynder at blive mørkt. Alene julebelysningen, julepynten på gågaden, de lysende juletræer og åkanden ud mod Kongevej ved Snæbelstryget, og de to lysende juletræer ved Kogade og på Kongevej tæt ved Rema1000, er en aftentur værd.

Oplev den flotte julebelysning ved Black Friday på gågaden i Tønder. Foto: Erik Petersen/Tønder Handelsstandsforening

Følg med dagligt med nyheder om Julebyen Tønder, handelslivet og udviklingen på Tønder Handelsstandsforenings facebookside.

Det er Tønder Handelsstandsforenings medlemmer og mange frivillige, der står bag Julebyen Tønder.

Her kan du se juleavisen for i år med hele programmet:

https://tonderhandel.dk/wp-content/uploads/2019/11/Juleavisen-2019-Toender.pdf

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *