Jefsens Boghandel i Tønder sætter fuld fart på bog- og spilgaver

Med Bog & idés nye gaveshop på nettet kan man nu få sendt tidens mest populære bøger og brætspil til børn og voksne som express-gave lige til døren hos den person, der skal påskønnes eller fejres – præcis som med en buket blomster. Den lokale Bog & idé i Tønder, Jefsens Boghandel, pakker ind og skriver kundens personlige hilsen i hånden.

Den nye gave-webshop, der har højaktuelle bøger og brætspil på hylderne, kan levere gaven samme dag, hvis modtageren bor i en af Danmarks fire største byer: København, Aarhus, Odense og Aalborg. I resten af landet er gaven fremme allerede dagen efter bestillingen.

– Vi er i høj grad en gavebutik. Bøger har altid været populære gaver, og brætspil er blevet det, siger Lena Jefsen fra Jefsen Bog & ide i Tønder.

– Vi ved, at vores kunder gerne selv vil forbi butikken og lade sig inspirere til den rigtige gave, hvis de har tiden til det. Men har de for travlt, ønsker mange at handle på nettet. Vi er glade for nu at kunne tilbyde netshopping med express-levering, akkurat som med en blomsterbuket til fx en fødselsdag eller et jubilæum. Vi ser det som et tilbud til den travle kunde, der gerne vil give en meningsfuld og vedrørende gave – på en hurtig og enkel måde”, siger Lena Jefsen fra Bog & ide i Tønder

Webshoppen, der er et univers for sig selv under websitet www.bog-ide.dk, tilbyder tidens mest højaktuelle bøger og tidens mest populære brætspil til børn og voksne. Listen vil konstant blive opdateret baseret på salgstallene i Bog & idé-kæden, der med 125 butikker landet over er Danmarks største boghandlerkæde og ved, hvad der hitter blandt danskerne.

Den lokale Bog & idé i Tønder står for indpakningen, som er afstemt efter anledningen – fx fødselsdag, jubilæum, afsluttet uddannelse osv. Det er også Jefsen Bog & idé i Tønder der skriver kundens personlige hilsen i hånden. Modtageren har mulighed for at bytte i samtlige 125 Bog & idé-butikker landet over og med 365 dages byttegaranti.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *