Hele Tønder Kommune: Nyt fra citychefen

– Mandag i den forgangene uge deltog jeg i BID-mødet i Tønder. Som nystartet Citychef var jeg meget spændt på hvad et BID møde indeholdt og ikke mindst hvor mange der ville møde op, lyder det fra Stephan Scheelke, der er startet som citychef i hele Tønder Kommune.

I forhold til hvad et BID møde er, så fandt jeg ud af, at BID står for noget så dansk, som Business Improvement District. Trods de noget fremmedartede ord, så fandt jeg også ud af, at selve mødet var meget lavpraktisk og pragmatisk. Et møde hvor alle kan komme til orde og hvor der drøftes alt, som vedrører bymidten. Lige fra forskellige events og tiltag til skilte og udsmykning. Kort sagt alt!

Der var ca. 50 fremmødte hvilket er helt out standing. Der var en livlig drøftelse om de forskellige emner, som den aften, var tomme lejemål, støt din by handel lokalt, byrumsinventar, tilgængelighed fra bagsiden af gågaden etc.

Jeg kan kun opfordre, ALLE til, at deltage på fremtidige møder. Og når vi siger ALLE er velkomne, så mener vi ALLE. Både forretningsejere, som ansatte og ikke mindst ALLE borger. Så kom gerne til vores næste møde, som afholdes den 11. marts kl. 18.0 og foregår hos ”Garn by Jacobsen”. Håber vi ses.

BID møderne starter også op i de øvrige byer i Tønder Kommune. Inden for denne og den kommende uge tager jeg rundt til alle formændene for Håndværker- og Handelsforeningerne, hvor vi bla. vil drøfte opstart eller status på BID møder. Også her gælder det om bred opbakning, så vi får det bedst mulige ud af BID.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *