Gågaden i Tønder: Linedance-træf lavede opvisning

14-04-2019 – SE VIDEOCLIP – Forrygende linedance-opvisning på gågaden i Tønder.

– Hvis vi skal være endnu flere, må i se at bygge jer en sportshal, det er større, lød det lørdag middag på gågaden i Tønder fra Border Line-dance Club Tønder, der er arrangør af træffet. Linedancere fra hele landet deltager i dagens Border Træf i Tønder. Instruktørerne Hanne Stensig og Den Gale Cowboy alias Bjarne Frederiksen gjorde det godt.
Og tilskuerne fik en ekstra oplevelse på shoppingturen i Tønder. Og det varede til kl. 22.00 i Tønder Sport & Fritidscenter.

Har du selv lyst til at prøve kræfter med linedance, så kig ind på foreningens hjemmeside – www-linedancetoender.dk

Og det fortsætter med arrangementer i Tønder. Næste lørdag – Påskelørdag er der Påsketræf i Tønder – da forventes der rigtig mange motorcyklister. Gågaden er påskepyntet. Overraskelser til kunderne i butikkerne. Marieskolens elever har lavet påskepynt. Og vejret skulle blive helt perfekt. Så tag til Tønder og få en på opleveren. Butikkerne har åbent fra kl. 10.00 – 16.00.

  • Tønder er Danmarks Hyggeligste Handelsby.
Border Line-Dance Club Tønder afholdt deres Border-træf i går i Tønder Sport og Fritidscenter. Traditionen tro afholdes der linedance-opvisning i gågaden. Foto: Erik Egvad Petersen

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *