Fællessang på Torvet i Tønder

Syng med når Marieskolens elever inviterer til den efterhånden traditionelle Fællessang på Torvet i Tønder.

Det sker fredag den 10. maj 2024 kl. 16.00….

Alle, der har lyst til at synge med, er velkommen på Torvet.

Tønder Torv fyldes med skønne musikalske toner og fællesskab, når Marieskolen i samarbejde med Tønder Handelsstandsforening for fjerde år i træk arrangerer fællessang fredag den 10. maj kl. 16.00-17.00. De tidligere år har været en stor succes med mange sangglade deltagere. Alle er velkomne til at deltage og skabe en fælles oplevelse af glæde og fællesskab.
Fællessang er en vidunderlig måde at skabe fællesskab på. Det er en mulighed for at dele en oplevelse med andre og der skabes en følelse af samhørighed, når man synger sammen.

“Vi ser frem til at synge sammen med vores elever og de fremmødte. Vi håber, at fællessangen vil bringe glæde og fællesskab til Tønder Torv,” siger den ansvarlige lærer Klaus Simonsen.

Tønder Handelsstandsforening er begejstrede for samarbejdet, og for både handelsstandsforeningen og Marieskolen gælder det, at de glædes over, når der i byen tages initiativ til, at der skal ske noget. Begge mener, at det er vigtigt at støtte op om lokale arrangementer, der bringer folk sammen.

“Vi arrangerer fællessang, fordi sang og fællessang er en integreret del af vores skolekultur. Vi ønsker at dele vores glæde for sang med resten af Tønder og håber, at alle vil tage imod invitationen og synge med os,” forklarer skolens ledelse. Eleverne er i fuld gang med at øve, og der vil blive sunget både nye og kendte sange.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *