TØNDER: – Det gik rigtig fint

15-07-2019 – Gågademarkedet i Tønder er en skøn tradition. Fredag og lørdag med gode tilbud i butikkerne til kunderne. Og rigtig mange kræmmere langs med hele gågaden. Det er Peter Iversen fra Hans Iversen & Søn, der står for kræmmermarkedet også i år.
– Vi blev lidt snydt af regnen om fredagen, og så udeblev der 8-10 kræmmere. Det gav så flere kunder inde i forretningen.
– Til gengæld var lørdagen med masser af mennesker, nærmest en “udedag” for vores vedkommende, fortæller Peter Iversen.
– Gågademarkedet er et tiltag vi ikke kan undvære hverken som gågade eller som en del af vores butiksliv, lyder det fra Peter Iversen.

– Gågademarkedet er en sjov dag for os i butikkerne, fortæller Lene Kongerslev Andresen fra Imerco i Tønder.
– Vi oplevede rigtig mange kunder, og de tog godt imod vores tiltag med salg hvor kunderne selv kunne byde, der blev pruttet godt om priserne, lyder det fra Lene Kongerslev Andresen.

– Der var utrolig mange mennesker ude at handle til gågademarkedet, som heldigvis også kiggede indenfor i butikkerne – jeg havde i hvert fald kunder til efter kl 14, lyder det fra Charlotte Boldt, der er indehaver af børnetøjsforretningen KidzByC på gågaden.

Er det OK med dig?Gratis Sommermusik På Torvet

Lørdag kunne man opleve Tønder Veteranklub udstille deres prægtige køretøjer på Kogade i Tønder. Og der var flere kræmmere, der blev lokket til gågaden pga. det gode vejr. Lørdagen blev sluttet af med sommermusikken på Torvet. Denne lørdag var det Men With Manners, der trak en masse musikglade mennesker op på Torvet. Der er sommermusik på torvet i Tønder hver lørdag i juli måned. Sommermusikken afsluttes i år med en dobbeltkoncert lørdag den 3. august. Samme dato afholdes der også GakGak i Tønder. I år er temaet cowboys og indianere. Der bliver hvisket i krogene om at Dalton Brødrene er på vej til byen…….

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *