RETTELSE – Der kom masser af gode ideer på bordet

TØNDER: Møde om udvikling af Tønder Midtby: Det sprudlede med initiativer og og tiltag

Det var en glad og begejstret Mikkel Ness fra BID Danmark, der efter knap 2 timer kunne sige tak for rigtig mange gode forslag til de 25 deltagere af det første BID Tønder Midtby-møde tirsdag aften.

– Vi prøver det af….

– Vi skal ikke være bange for at prøve noget nyt, lød det fra Mikkel Ness under mødet. Skulle ideerne gå hen og blive en smule for flyvske, så er det ikke værre end, at man kan flytte de udendørsmøbler, der bliver noget af det første, der kommer til at ske.

Og der kom mange andre gode ideer på bordet. Turisterne og andre besøgende skal få det endnu nemmere at finde gågaden. Et par skilte og fodaftryk malet på gå-arealerne fra e store parkeringspladser kom også op.

Ejendomsejerne med ledige butikslokaler kontaktes for tilladelse til at pynte vinduerne.

– Et samarbejde om julepynt med institutionerne er godt, og får mange folk på gaden, lød det fra Mikkel Ness.

Torvemarked en gang om måneden – Er du interesseret?

Der blev også lagt op til at man jo kunne afholde et torvemarked een gang om måneden i Tønder. Måske var der nogen, der var interesseret i at sælge ost, frugt, kød på deres stand til torvemarked.

Interesserede kan forlods sende en mail til info@tonderhandel.dk

Blandt deltagerne var bl.a Lars- Erik Skydsbjerg og Ditte Lundgaard Jacobsen fra Tønder Kommune, Asger Nielsen, Tønder Sko, Kirsten og Lotte Lützen fra KongChristian, John Kristensen fra Tønder Festival, Inger Lauritzen, Kenneth Madsen fra Rømø-Tønder Turistforening, Dorit Hansen og Pia Sørensen fra Mediehuset Tønder, Peter Sørensen fra Sport24, Anders og Bo Jacobsen fra Møbelhuset 2/Indbo, Lillian Kirsten fra Kino Bar, Vanessa Kolbeck fra Matas, Bjørn Andersen fra Tops Sko, Charlotte Boldt fra KizByC, Jens Rasch fra Kagmandtours, Julie Rechnagel Bjerre Hermansen fra Tønder Marsk Initiativet og andre.

Det er vigtigt igen, at påpege at deltagerne i BID Tønder Midtby skal virke ved, at der deltager alle, der har en interesse i udviklingen af Tønder Midtby. Forretningsfolk, foreningsfolk og borgere, der bor i byen og som har lyst til at være en del af udviklingen, og som måske sidder og har en god idè.

Man kan stadig nå at melde sig og deltage i udviklingen af Tønder Midtby – send en mail til info@tonderhandel.

Mødet foregik hos KidzByC og der blev serveret kaffe fra KongChristian under mødet.

Næste BID Tønder Midtby-møde foregår torsdag den 28. november kl. 18.00 i lokalerne hos Sport 24. (datorettelse).

Fakta:

BID Tønder Midtby skal medvirke til at skabe mere liv i Tønder Midtby – det er et initiativ, der er stablet på benene af Tønder Kommune og Tønder Handelsstandsforening. BID står for Business Improvement Districts.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *