Camilla hos Imerco i Tønder: – Kig ind og smag min fagprøve

Fagprøve: Isenkræmmer: – Det er bare lige mig…

Camilla Conradi er ved at have afsluttet sin uddannelse som salgsassistent hos Imerco på gågaden i Tønder. – Jeg er rigtig glad for Tønder som handelsby her på gågaden, og så er jeg vild med isenkram.

Til sin fagprøve, der er obligatorisk ved uddannelserne, har hun valgt en ægte sønderjysk raritet, der er ved at blive meget populær igen pga. de mange bageudsendelser på TV.

– Jeg har valgt “Gode Råd-jern” til min fagprøve, fordi jeg synes det er et spænende produkt og udover selve vaffeljernet, så vil jeg også slå et slag for at “Gode Råd-vafler” kan nydes hele året rundt, og ikke kun ved jul, det er synd at det går lidt glemmebogen lyder det fra Camilla. Man kan nemlig lave de lækreste tynde vafler til is, dyppe dem i chokolade og, naturligvis, nyde dem som de populære sønderjyske “Gode Råd-vafler” der ikke må mangle ved et ægte sønderjysk kaffebord. – Hele året rundt. – Det er faktisk noget af det nemmeste at kunne sørge for lækkerier til både dessert, hygge og kaffe med et “Gode Råd-jern”.

  • Onsdag den 15. maj fra kl. 14.00 – 16.00 og igen lørdag den 18. maj fra kl. 12.00 – 13.00 laver jeg vafler og meget mere med Imercos “Gode Råd-jern” i butikken. – Så der er samtidig smagsprøver og vejledning til alternativ brug og så tilbyder vi vaffeljernet til en specielt god pris, lyder det fra Camilla Conradi.  
  • Så kan man vinde et Gode råd jern, der bliver udtrukket 2 heldige vindere af et Gode Råd jern.
  • I min fritid er jeg lystfisker og nyder at slappe af ude på havet og fange lidt torsk og fladfisk, fortæller Camilla.

Camilla Conradi kan i øvrigt anbefale en uddannelse hos Imerco. – Jeg er rigtig glad for mit valg, og uddannelsen her hos Imerco i Tønder, og kan varmt anbefale den til alle, lyder det.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *