– Black Friday er med til at kickstarte julehandlen i Tønder

Hos FRI Bikeshop Tønder, er indehaver Jørn Nielsen ikke i tvivl.

– Vi er klar her i butikken til at tage os af kunderne på fredag, og har selvfølgelig også en række rigtig gode tilbud klar, og kunderne kan virkelig spare penge, men Black Friday er også dagen, hvor der er tid til god rådgivning, og det er faktisk noget af det vigtigste når det gælder cykler, fortæller Jørn Nielsen.

– Cyklen og måske specielt el-cyklerne er blevet utroligt populære indenfor de seneste år, og i dag møder vi også forholdsvis unge cyklister, og selvfølgelig også den lidt ældre generation, der er blevet klar over, at man gennem en el-cykel har et effektivt og samtidig miljøvenligt transportmiddel.

Når man køber en cykel i dag, uanset om det er en el-cykel eller en almindelig cykel, så er det jo et transportmiddel, som man har glæde af i 10-15 år.

– Det oplever vi gang på gang at kunderne fortæller os, lyder det fra Jørn Nielsen.

– Og netop derfor er god rådgivning hos os som fagfolk i FRI Bikeshop Tønder vigtigt, og vi ser flere gange at kunder, der prøver en tur på en el-cykel, vender begejstret tilbage.
– Og kigger ind igen senest dagen efter og køber cyklen. Samtidig har vi et serviceværksted tilknyttet til forretningen, og tilbyder også servicering, reparationer og vedligeholdelse af cykler.

– Og når kunden henter sin nyindkøbte cykel hos os er den naturligvis driftsklar.

– Og der er selvfølgelig også en el-cykel på tilbud på fredag denne uge når vi holder Black Friday i Tønder fra kl. 10.00 til 22.00.

FRI Bikeshop Tønder er medlem af Tønder Handelsstandsforening.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *