– Vi fik hjælp til at samle trådene

Foreningen Kniplingsfestival i Tønder vil gerne fortælle borgere i Tønder Kommune om den opbakning og store hjælp, som vi har fået omkring vort arbejde med årets kniplefestival 2019. Det skriver Foreningen Kniplingsfestival i Tønder i en pressemeddelelse.

Denne historie til inspiration for andre foreninger, festivaler og klubber, som måske ikke er klar over den hjælp man har mulighed for at få.

Vi har haft et meget frugtbart samarbejde både med Erhvervsråd og med Kulturelt Forum for Tønder Kommune.

Det har været til stor hjælp for os i festivalforeningen, og det har været til inspiration og glæde for os at opleve, at vi ikke er alene, men arbejder sammen med Tønder
Kommune på en begivenhed, der i høj grad gavner hele kommunen.

Erhvervsrådet har været os til stor hjælp på mange fronter, f.eks. med pressekontakt, kontakt til Rømø-Tønder Turistforening omkring overnatnings muligheder og med
ansøgninger om tilladelser til relevante myndigheder.
Kulturelt Forum har støttet med hjælp til ansøgninger til fonde, med nye ideer til events i løbet af festivalen, med finansiering og som sparringspartnere.


Tønder Handelsstandsforening bakker op og byder festivalgæsterne velkommen med Open by Night arrangement og med udstillinger i forretningsvinduer. Foto: Erik Egvad Petersen

Tønder Handelsstandsforening bakker op og byder festivalgæsterne velkommen med Open by Night arrangement og med udstillinger i forretningsvinduer.

Så stor tak for at hjælpe os med at samle trådene, og hvis du og din forening har brug for hjælp, så er hjælpen der fra manges side.

Med venlig hilsen

Foreningen Kniplingsfestival i Tønder
v/formand Lene Holm Hansen

Tønder er Danmarks Hyggeligste Handelsby – se mere om byen og arrangementerne, der afholdes af Tønder Handelsstandsforening på www.tonderhandel.dk

Kniplingsfestivalen starter fredag den 31. maj og varer hele weekenden ud til og med søndag den 2. juni – festivalen afholdes i Tønder Sports & Fritidscenter.

Fredag den 31. maj er OPEN BY NIGHT i Tønder – butikkerne har åbent fra 10.00 til 22.00 – der vil være fællessang, prøvesmagning på kniplingsvinen og meget andet at opleve.

Og så vil der givetvis også være politikere i byen – både EP-valget og Folketingsvalget står for døren.