TØNDER: Open By Night nu på fredag

Open By Night i Tønder

Fredag den 27. september står den på Open By Night i Tønder. Butikkerne holder åbent fra kl. 10.00 – 22.00 og har bl.a både gode Open By Night-tilbud og smagsprøver klar. Og så kan man vinder Tønder-bygavekort på sin kvittering. Der vil også være musik på Torvet kl. 18.00 med sønderjyske Kenny Peter.   

Det bliver en Open By Night i hyggens tegn – der kan plukkes bøger på gågaden fra kl. 20.00.  I Danmarks Hyggeligste Handelsby.

Åbningstider: Fredag den 27. september = kl. 10.00 – 22.00

Kenny Peter – Synnejysk sang fra æ Marsk

– Ingen Open By Night uden musik og sang, og denne gang kan man opleve Kenny Peter med sin synnejysk sang fra æ Marsk. Vi oplevede ham under Streetfood i Tønder, og han tog publikum med storm. Og det lader til at sang på synnejysk er på vej op og rigtig populær i denne tid. Fredag den 27. september til Open By Night kan man opleve Kenny Peter på Torvet i Tønder kl. 18.00.

Sort Sol gin – bogpluk – smagsprøver

– Vi gentager traditionen med at hænge bøger op i træerne på gågaden, fortæller Lena Jefsen fra Jefsen Bog & Idè. – Vi hænger bøgerne i træerne dagen igennem, og håber på at publikum vil respektere at det først er fra kl. 20.00 man må plukke sig en bog. En bog pr. person.

Fra Brinksgaard kan man opleve en velsmagende Sort Sol – de kommer med Sort Sol gin og Klods Hans gin. Og mon ikke også de har rom med.
Hos KongChristian melder de: – Hos os kan du få en enestående smagsoplevelse fra Sydvestjyske Smagsoplevelser i form af de tre mest solgte tapas-produkter fra HR. SKOV, som vi også sælger til en fordelagtig pris denne dag til kl. 20.00.

Kenny Peter – han synger på synnejysk – og rammer plet – vi oplevede ham senest i Tønder ved Local Streetfood. Oplev ham live på fredag den 27. september når der er Open By Night I Tønder fra kl. 10.00 – 22.00. i Danmarks Hyggeligste Handelsby – Foto: Erik Petersen/Tønder Handelsstandsforening
Jefsen Bog & Ide – de hænger bøger op i træerne på gågaden – man må plukke sig en bog – fra kl. 20.00 – nu på fredag den 27. september ved Open By Night i Tønder. i Danmarks Hyggeligste Handelsby.

Vind Tønder-Bygavekort til en værdi af 500,- kr. 

Der er selvfølgelig også sat et par af de populære bygavekort på højkant igen. Udfyld din kvittering på dit varekøb på dagen med dit mobilnummer og navn og aflever det i
konkurrence-kassen hos Kino Bar senest kl. 21.30. Vinderne får direkte besked via en sms.

Open By Night i Tønder – i Danmarks Hyggeligste Handelsby – det sker nu på fredag den 27. september fra kl. 10.00 – 22.00 – shop igennem i ro og mag – butikkerne har masser af fede tilbud. Foto: Erik Petersen/Tønder Handelsstandsforening.

Spørgsmål til Open By Night kan rettes til midtbykoordinator Erik Petersen – på tlf. 5380 7067 eller via mail info@tonderhandel.dk