TØNDER: – Og i dag åbner en ny Burger King

01-07-2020 – På fredag er der Late Night i Tønder – butikkerne har åbent fra kl. 10.00 – 22.00 og der er masser af gode tilbud og aktiviteter. Aflever kvitteringen med navn og mobilnummer og vær heldig og vind et af de mange gavekort til byens butikker. Eller deltag i hjulskiftekonkurrencen (kun for kvinder) og vind 1.500 kr. Se mere i Ugeavisen Tønder i dag.

Der sker en masse i Tønder
I den forløbne uge åbnede to nye på gågaden. Brincks Isenkram, der er en kæde af isenkrambutikker på vestkysten. Brincks Isenkram åbnede i Vestergade 33. Se mere på www.brinckisenkram.dk om virksomheden. Og indehaver Joachim Brinck var da også hurtig til at svare ja på et tilbud om medlemsskab i Tønder Handelsstandsforening: – Selvfølgelig skal vi være med, lød det fra Joachim Brinck.


Brinck Isenkram åbnede i lørdags på gågaden. Foto: Erik Petersen

Den nye cafè Cafe Arthur åbnede i fredags ved Torvet. Hele bygningen er blevet flot restaureret og glider fantastisk godt ind i den kultur, der kendetegner bygningsmassen i den indre by. Det var da også en begejstret borgmester Henrik Frandsen (V) der sammen med værtsparret åbnede den nye cafe officielt. Se mere om cafeen på www.cafearthurtorvet.dk

Det var en begejstret borgmester Henrik Frandsen (V), der sammen med værtsparret officielt åbnede Cafe Arthur i fredags. Foto: Erik Petersen – se video på www.facebook.com/tonderby

Og det fortsætter med nyt: I dag åbner den nye Burger King ude ved rundkørslen Nordre Landevej 26. Så er der hele to fastfood-restauranter lige ved siden af hinanden – McDonalds og Burger King.