Månedens medlemsbutik: Imerco Tønder – alt til køkken og bord

Månedens medlemsbutik er en serie af artikler, der alle handler om medlemmerne af Tønder Handelsstandsforening. Her på siden præsenteres een butik/forretning hver måned.

Starten går med Imerco Tønder på en mandag i marts måned.
Imerco Tønder startede helt tilbage i 1981 med Ernst og Kirsten Fries ved roret. Midt i halvfemserne skiftede forretningen navn til Imerco og i 2007 blev den solgt til Imerco-kæden. I dag er det Lene Kongerslev Andresen, der er butiksbestyrer.

Forretningen åbner mandag morgen kl. 10.00 og de første kunder står klar. Der er både afhentere, der har fået en SMS om at deres varer står klar til afhentning, og der er kunder, skal have rådgivning.

Fra morgenbord til aftensmad – og meget mere

Et kig ind i butikken afslører, at man nærmest kan få det hele til husholdningen her. – Alt til bolig og husholdning, og selvfølgelig også Royal Copenhagen, lyder det fra Vivi Wollenberg, der er salgsassistent i forretningen. Og udvalget er med til at bekræfte det. Gryder, pander, kaffemaskiner, husholdningsmaskiner, porcelæn, håndklæder, vaser, duge og meget mere.

Imerco Tønder ligger på adressen Vestergade 13 i Tønder på gågaden.

Konkurrence – Vind en Lyngby vase

Kigger man indenfor som kunde hos Imerco i Tønder kan man udfylde et skema og, hvis man er heldig, vinde en flot 20 cm Lyngby vase i Burgundy. Konkurrencen går ud på at man skal gætte i hvilken by Lyngby Porcelæn (Porcelænsfabrikken Danmark) oprindelig blev startet.

           

– Det er den her Lyngby vase i Burgundy man kan vinde ved at komme ind i butikken og udfylde konkurrenceskemaet, fortæller Vivi Wollenberg fra Imerco Tønder. Foto: Erik Petersen/Tønder Handelsstandsforening.

Fakta:

Imerco A/S er Danmarks største isenkramkæde med mere end 175 butikker fordelt over hele landet og en årlig butiksomsætning inklusiv moms på ca. 1,5 mia. kr. Derudover driver Imerco en af Danmarks største kundeklubber, Imerco+, med mere end 1 mio. medlemmer samt en webshop, imerco.dk, som er i rivende udvikling.

Imerco blev startet af visionære isenkræmmere helt tilbage i 1928 og fyldte således 90 år i 2018. Imerco blev i 2007 omdannet til kapitalkæde. I dag udmærker Imerco sig ved at være Danmarks førende butikskæde med det største udvalg af varer og brands inden for køkken og bord. Endvidere har Imerco en lang række brands, der ikke kan købes andre steder.