Tønder: Bugatti – det er bare lækre herresko

Tønder Sko deltog også på den netop afholdte Forårsmesse i Tønder. Indehaver Asger Nielsen havde valgt at dele stand sammen med en anden udstiller. – På den måde giver vi de besøgende en hel oplevelse, modetøj og fodtøj, og vi kunne hjælpe hinanden.

Bugatti er sko, der er kræset for
På udstillingen viste Asger Nielsen bl.a lækre herresko fra Bugatti. – De fleste af os kender navnet Bugatti fra lækre italiensk designede sportsvogne, og det er faktisk den helt rigtige betegnelse for disse herresko, som vi netop har fået forhandlingen af, lyder det fra Asger Nielsen. – Vi har skoene på hylden i forretningen nu, og er rigtig glade for at have fået forhandlingen af dem. – Sko fra Bugatti er sko, der er kræset for, de er smarte, lækre, og så kan man se, at det er fodtøj, der er udført af en producent, der lægger vægt på detaljer og god pasform. – Bugatti er sko både til kontormanden og ham, der vil have smart og lækkert fodtøj i fritiden. Modellerne, der spænder fra den klassiske snøresko til sneakers, er nærmest tidløse, og er både til den unge og til den modne forbruger.

På den netop afholdte Forårsmessen viste Asger Nielsen, der er indehaver af Tønder Sko på gågaden sko fra producenten Bugatti. – Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vore kunder disse lækre herresko. Skoene fra Bugatti ligger i det rigtige prisleje, og er sko, der er til dem, der godt vil have ekstra god kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris. Foto: Erik Petersen/Tønder Handelsstandsforening.

Tønder Sko har åbent mandag til fredag fra kl. 10.00 – 17.30 og lørdag fra kl. 10.00 – 14.00.
Netbutikken har åbent 24 timer i døgnet på www.tondersko.dk

Tønder Sko er medlem af Tønder Handelsstandsforening.