Næste års GakGak bliver sørøvere og pirater

GakGak 2020 – Sørøvere og pirater

09-08-2019 – Efter GakGak er jo bare før den næste udgave. Og med temaet cowboys og indianere ramte initiativtagerne og tovholderne fra Tønder Handelsstandsforening bare plet i år. Brdr. Dalton, Lucky Luke, musik på Torvet, Linedance, og butikker, der var aktive og udklædte og også fik en sjov dag ud af det sammen med begejstrede kunder, viste sig at være den helt rigtige medicin. Vejret viste sig også fra den skønneste side.   

Klar med næste års tema
– Vi har valgt sørøvere og pirater som tema næste år og i det ligger jo også, at Tønder har haft en storhedstid som havn med eksport og import, og kigger vi på byvåbenet, så er det med skib, og derfor har vi valgt at melde det ud til næste års GakGak-fest, der finder sted lørdag den 1. august 2020, lyder det fra Carl Jørgensen og Sandie Jørgensen fra Klostercafeen. Sammen med Renè fra Torvets Pølser og Lene Kongsmark Andresen fra Imerco, stod de for GakGak-arrangementet i år og gør det også næste år.


– Tingene skal planlægges i god tid, og inden længe er musikprogrammet for Sommermusik på Torvet 2020 også planlagt, og derfor melder vi temaet til GakGak-festen næste år ud allerede nu, således at alle har mulighed for at byde ind med tiltag og arrangementer den dag i Tønder, lyder det fra Carl Jørgensen og Sandie Jørgensen.Her er nogle af de tanker (inspiration) der er gjort til næste års GakGak:

Piratfest

Onkel Rejes sørøvershow

Piraters of the Caribien 

Peter Pan og kaptajn Hook

Skatteøen

Jolly Roger

Asterix, Obelix og piraterne

Jake og piraterne

Piraterne! Gå planken ud

Mast med udkigstårn

Flag

Gå planken ud

Skattekort – piratløb

Spis flødebolle med klo

Guldgravning 

Skattekiste

Plyndretogter

Fiskedam

Pengesække

Folde papirshatte af aviser 

Klap for øjet

Papegøje 

Sabel

Piratpistol

Pirathat

Tørklæde om hovedet

Laset tøj med bælte om

Piratklo

Pirater, kommandanter, søfolk

Skipper skæg – Pris

Har man et arrangement man gerne vil byde ind til GakGak 2020, der foregår lørdag den 1. august 2020, kan man maile til Tønder Handelsstandsforening på info@tonderhandel.dk – eller ringe til 5380 7067.

Tønder er Danmarks Hyggeligste Handelsby.