Tak og en god jul samt et godt nytår til alle

Her på en af årets sidste dage vil jeg godt benytte anledningen til at sige tak til dem, der igen har været med til gøre vores by og egn til det den er, nemlig et fantastisk sted at leve, bo og arbejde i.

Tak til alle dem, der handlede i de lokale butikker.

Tak til alle medlemmerne af Tønder Handelsstandsforening.

Tak til de mange frivillige, der gør en stor indsats for at vores by og egn er et sted hvor fællesskabet står højt og man har lyst til at være en del af.

Tak til Tønder Kommune, der støtter og bakker aktivt op om arbejdet med at gøre vores by og egn attraktive.

Tak til alle dem, der året rundt er med til at lave de mange arrangementer, der er med til at gøre et besøg i Tønder til noget helt specielt.

Gågademarkedet, GakGak, Sommermusik på Torvet, Julebyen Tønder og mange arrangementer er en del af byens historie.

Vi kan være taknemmelige og stolte over det sammenhold som vi ser i vores by hver gang vi skal løfte eet af vore events.

NB! Vi har valgt at bruge et foto fra Julebyen Tønders start i år. Det skete den 9. november med det store julemandsoptog, der fik gågaden fyldt med juleglade mennesker. En tradition, der startede for 27 år siden og den dag i dag stadig er kærkommen. Foto: Erik Petersen/Tønder Handelsstandsforening

Som noget særligt, fik vi i år Den Kongelige Opera på på besøg i vores Skulpturhave. Også det blev en fantastisk oplevelse.

Tak til alle dem, der som ambassadører er med til at fortælle om Tønder og hele egnen. Rig På Tur er om noget blevet et godt slogan. Vi er nemlig rige på kultur, natur og der er meget mere tur i Tønder end som så.

I 2020 håber jeg, at vi fortsætter med den gode historie Tønder – for vores by er kendt vidt omkring for vores hyggelige og aktive gågade.

Jeg er sikker på, at vi kan glæde os til en fantastisk midtbyplan som starter med en smuk træpromenade i Skulpturhaven.

træpromenaden skal stå klar til Dronning Margrethes festlige indtog i Juli måned 2020 i forbindelse med 100-året for Genforeningen.

Vi går et spændende år i møde med masser af gode og historiske oplevelser.

I 2020 forventer vi, at kunne ansætte en kompetent Citychef som sammen med formandsskabet og bestyrelsen skal fortsætte vores aktive arbejde for, at forbedre vilkårene for handelslivet i Tønder by og Kommune betydeligt.

Det er resultatet af 3 års benarbejde fra Tønder Handelsstandsforenings side af, som nu munder ud i, at vi bedre kan imødegå de strukturelle udfordringer i detailhandlen som vi må og skal arbejde professionelt med.

Jeg ønsker en god jul og et godt nytår til alle

Anders Jacobsen, formand for Tønder Handelsstandsforening