Lokal garnforretning i Tønder udvides med webshop og bliver landsdækkende

Fra Tønder til Taastrup:

Kusiner går sammen og gør lokal garnforretning landsdækkende.

Det er en ønskedrøm for rigtig mange – kombinationen af en fysisk forretning med en webshop – på den måde er forretningen med et slag landsdækkende, og kunderne kan også kigge ind og “røre” ved produkterne.

I Tønder har Garnbyjacobsen taget den digitale hat på for at udvide forretningsområdet.

Både webshop og fysisk butik – rigtig mange turister har efterspurgt det

Kusinerne Lotte Jacobsen og Mette Starup-Hansen er gået sammen om garnforretningen GarnbyJacobsen på gågaden i Tønder, og den vil fremover være en Aps-virksomhed med tilhørende webshop.
Forretningen har eksisteret siden 2016 Og har været drevet af Lotte Jacobsen. Over de seneste år har Mette hjulpet til som frivillig – særligt med det it-mæssige.


I en længere periode har kusinerne talt om mulighederne for at starte et samarbejde, og de har nu fundet modellen, der kommer til at bestå af den fysiske butik i Tønder – der vil være som den er nu, mens Mette Starup-Hansen skal drive webshoppen fra Taastrup, hvor hun bor til dagligt.


Mette kommer fra en stilling som koordinator indenfor datakvalitet ved Styrelsen for dataforsyning, og selvom det er et stort spring, har hun altid lovet sig selv, hun måtte gøre noget andet, hvis hun en dag fik muligheden, og det føltes helt rigtigt nu.

– Vi gør det her nu – det er et fælles projekt, og vi ser frem til at samarbejde på tværs af landet, lyder det fra de to kusiner.

Kusinerne Lotte Jacobsen og Mette Starup-Hansen er gået sammen om garnforretningen
GarnbyJacobsen på gågaden i Tønder, og den vil fremover være en Aps-virksomhed
med tilhørende webshop.

Fakta:

Garnbyjacobsen ligger på gågaden i Tønder – Storegade 2-4.

www.garnbyjacobsen.dk

Garnbyjacobsen er medlem af Tønder Handelsstandsforening.