Påskelørdag: Stort motorcykeltræf i Tønder

17-04-2019 – Påskelørdag den 20. april er alle sejl sat i Tønder. Det store motorcykeltræf på Skibbroen byder på masser af glade motorcyklister, der viser deres flotte maskiner frem. Mange af dem benytter Påsketræffet i Tønder til at starte motorcykel-sæsonen op. De første motorcyklister forventes at køre ind på Skibbroen fra kl. 10.00.

Påskepyntet gågade og butikker med overraskelser

Påskelørdag afholdes det store motorcykeltræf i Tønder på Skibbroen. Masser af glade motorcyklister viser deres prægtige maskiner frem. Gågaden er påskepyntet og butikkerne har åbent fra kl. 10.00 – 16.00. Foto: Erik Egvad Petersen

Tønder Handelsstandsforenings påskeudvalg har haft Marieskolens SFO-børn til at lave påskepynt, og allerede nu kan man nyde synet af de flotte påskedekorationer overalt på gågaden.

Butikkerne har åbent fra kl. 10.00 – 16.00

Butikkerne har åbent fra kl. 10.00 til 16.00 og der er overraskelser til kunderne i anledning af Påsken. Man vil også opleve TM Tønderhttps://tmth.dk/torben-soerensenvi-er-klar/ være på gågaden for at sælge aktier til støtte for klubben.

Juletoget kører Påskelørdag fra kl. 10.00

Der er også tænkt på de yngste, og dem, der har lyst til en tur med det flotte Tønder by-tog. Toget kører fra Turistinformationen på Torvet fra kl. 10.00 Påskelørdag.

Tønder er Danmarks Hyggeligste Handelsby – der sker altid en masse…..