SE VIDEO – Open By Night i Tønder – Fredag den 28. september

I hyggens tegn

Open By Night i Tønder fredag den 28. september starter kl. 10.00 og butikkerne har åbent til kl. 22.00.
– Der vil være fakler og belysning i butikkerne, og det bliver en Open By Night i hyggens tegn, hvor der er tid til shopping, og at få en snak i butikkerne, lyder det fra tovholderne.

TM Tønder er på gågaden  
Fra kl. 14.00 – 18.00 er TM Tønder også på gågaden. De stiller op overfor Gudbageren


Pluk en bog
Starten går kl. 20.00 for Pluk en bog.

Jefsen Bog & ide sponsorere 200 bøger, som hænger rundt i gågadens træer. De kan plukkes fra kl 20.00 og KUN en’ bog pr plukker.

Bogpræsentation – Sort Sol Over Marsken
Projektgruppen bag bogprojektet “Sort Sol Over Marsken” præsenterer deres bog, der en hyldest til stæren, naturfænomenet Sort Sol og hele egnen.

Det sker fra kl. 18.00 – 20.00 hos Jefsens Boghandel. Kig ind, se bogen og få et par af de oplevelser det har været at tage de mange fantastiske fotos, der pryder bogen. – Vi har lagt os i selen og produceret en bog omkring Sort Sol med mange flotte og store fotos og så har vi lagt vægt på at der er tale om en kvalitetsbog, hvor vi har gjort meget ud af tryk og kvalitetspapir, fortæller Højer-drengen Henning Rossen, der er grafiker på Sort Sol Over Marsken.

Der vil også være en konkurrence hvor man kan vinde 2 bygavekort på hver 500,- 

– Tønder Handelsstandsforening, og dermed medlemmerne, har en stor annonce i Ugeavisen Tønder, fortæller Jan Fejfer fra Expert, der sammen med Lilian Kirsten fra Kino Bar er tovholder på Open By Night i Tønder.

For at deltage i konkurrencen om de to gavekort skal man klippe svarkuponen ud af Ugeavisen Tønder og tælle hvor mange græskar, der findes på gågaden i kasserne under Open By Night.
Den udfyldte kupon skal afleveres i kuponkassen hos Kino Bar på gågaden og blandt de rigtige løsninger trækkes de to vindere, der får direkte besked, slutter Lilian Kirsten.

Oplev TM Tønder på gågaden

Fra kl. 14.00 – 18.00 kan man opleve håndboldspillere og andre fra den lokale håndboldklub TM Tønder og få en snak med dem – de vandt i øvrigt også den seneste kamp…..de står på gågaden lige overfor Guldbageren….

 

Forretningerne har gode tilbud klar og der er tid til god rådgivning…

Gæt hvor mange græskar der er…..og vind bygavekort på kr. 500,-

Der er selvfølgelig også en konkurrence ved Open By Night i Tønder – gæt hvor mange græskar der er og vin bygavekort på kr. 500,-. Der er sat 2 gavekort på højkant. Vinderne udtrækkes.