Finn Nørbygaard kommer til Tønder

Hvor meget skal man lytte til en mand, der i 2008 mistede størsteparten af sin formue ved ufornuftig investering?

Ikke meget vil mange måske tænke, men omvendt er der et ordsprog, der lyder ”af skade bliver man klog”, hvilket indikerer, at hvis man én gang er kommet galt af sted med noget, så undgår man at indlade sig på eller lave den samme fejl igen.

Og Finn Nørbygaard er blevet klogere. Derfor har han sagt ja til at deltage i en investeringsaften, som Kreditbanken i samarbejde med Sparinvest står bag. Det melder Kreditbanken Tønder ud i en pressemeddelelse.

Her vil den folkekære entertainer åbent og ærligt fortælle om sit liv, succeserne og fiaskoerne samt om berømmelsens fordele og ulemper. Men også om hvordan man kan komme stærkere igen ved at investere sin opsparing fornuftigt. Faktisk er Finn kommet frem til fem fornuftige råd, når du investerer.

Han bakkes op af Jesper Lundager fra Sparinvest, der på aftenen vil fortælle, hvordan man kan investere sin opsparing frem for at have pengene stående på en konto til nulrente. Det skal naturligvis ske efter en individuel vurdering af din økonomi, risikoprofil samt tidshorisonten på din investering.

Arrangementet løber af stablen den 9. september kl. 19.00 og det foregår i Schweizerhalle på Ribelandevej 39 i Tønder. Arrangementet er ikke kun forbeholdt Kreditbankens kunder. Er man interesseret er man velkommen til at tilmelde sig via Kreditbankens hjemmeside. Det er gratis at deltage. Vi har kun et begrænset antal pladser, så tilmelding foregår efter først til mølle princippet.

Vi glæder os til at tage imod rigtig mange gæster, slutter filialdirektør Dorthe Gerlach fra Kreditbankens afdeling i Tønder.